Horari oficina: 08:00 a 19:00

 • 22
 • 4
 • 1
 • 21

Rutes turistiques

 • Museu del tren

  El bitllet combinat inclou el trajecte d’anada i tornada des de qualsevol estació de la línia Llobregat – Anoia fins a Igualada amb FGC, el trajecte d’anada i tornada amb autobús Masats des de l’estació d’FGC fins al Museu i l’entrada al Museu del Tren.

  Més informació

 • Excursions escolars Port Aventura i parcs aquàtics

  Per finalitzar el curs escolar us oferim diferents opcions de diversió per nens i joves que inclouen l'entrada a un parc i l'autocar, tot amb un descompte especial.

  Més informació

 • Museus d'igualada

  IgualadaEl bitllet combinat inclou el trajecte d’anada i tornada fins a Igualada amb FGC, el trajecte d’anada i tornada en bus Masats fins als museus i l’entrada al Museu de la Pell i al Museu del Traginer.

  Més informació

     
   
  Línia Circular Interior 
  Línia Circular Exterior 
  Línia Transversal Montbui 
  Línia Transversal Vilanova 
  Línia Transversal Festius
  N2 La Llacuna - Igualada
  T5 Manresa - St. Salvador de Guardiola
  T6 Igualada - Castellfollit del Boix
  T7 Manresa - Igualada
  T8 Manresa - Castellfollit del Boix
   

  • Ampliació línies Sant Salvador de Guardiola-Manresa

   S.A. MASATS TRANSPORTS GENERALS amplia el servei de la línia entre Sant Salvador de Guardiola i Manresa.
   A partir del pròxim dia 6 de març, s'iniciarà el nou servei que unirà a les dues poblacions del Bages els diumenges i festius.

   Read more

  • Anar al Casc Antic de Montbui és més fàcil

   La línia LTM comunica Montbui amb Igualada però en varia en cada expedició. La major part de parades d’Igualada i Montbui són iguals però un tros de recorregut canvia; algunes expedicions van al Nucli Antic de Montbui i les altres a la zona de piscines (Montaqua).

   Per tal de facilitar la comprensió dels viatjants al Casc Antic de Montbui, des de S.A. Masats hem elaborat uns horaris propis. En aquests horaris s’hi troben les principals parades de Montbui o Igualada i l’hora en què s’arriba o es surt del Nucli Antic.

   Read more

  • Avís als usuaris T-12

   t12Us recordem les pautes de funcionament dels títols T-12:
   - Només es farà una T-Bescanvi si es desgasta o es malmet la targeta original. En cap cas per robatori o pèrdua.
   - La T-Bescanvi té validesa d’un mes a comptar des del dia de la seva emissió. En aquest període de temps, rebreu la nova T-12.

   Read more

  • S.A MASATS SEGUIRÀ APLICANT UNA TARIFA PRÒPIA EN EL BITLLET SENZILL EN ELS SEUS SERVEIS DE LA CONCA ÒDENA DURANT AQUEST ANY 2016

   homepujantbusL’Ajuntament d’Igualada i S.A. Masats Transports Generals han acordat mantenir en 1,50 euros el preu del bitllet senzill per l’any 2016, tot i que la proposta de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) per enguany és de 2,15 euros.

   Segons explica Jordi Pont, regidor d’Urbanisme i Mobilitat del consistori, “aquesta decisió la podem adoptar perquè el bitllet senzill és l’únic sobre el qual tenim plena capacitat de decisió, mentre que la resta de títols són competència de l’ATM”. Pont afegeix que “el nostre bitllet senzill afecta una àrea geogràfica molt reduïda, és diferent a altres ciutats on l’usuari fa recorreguts més llargs amb aquest títol i tot plegat ens deixa més marge de maniobra”.

   Read more

  • Ja és possible transportar la bicicleta plegable al bus

   biciLa nova normativa permet transportar bicicletes plegables al bus urbà. En el cas dels vehicles de les línies de la Conca d'Òdena, es poden transportar un total de 2 bicicletes plegables per vehicle i sempre situades en els espais indicats per no molestar a la resta de viatgers.

   Read more

   Novetats i incidències

    Free Joomla! template by L.THEME