Bannermenus_2.png

La nostra història


 S.A. Masats Transports Generals té els seus orígens l'any 1925, quan Marcel Masats Bach inicia un servei de viatgers entre Sant Salvador de Guardiola i Manresa, essent els conductors els seus propis fills Valentí, Àngel i Amadeu.

L’any 1967, l’empresa es formalitza amb el nom S.A. Masats Transports Generals, i trenta tres anys després es converteix en el què és en l’actualitat, quan el 8 de febrer de 2010 absorbeix l’empresa TUISA (Transports Urbans d’Igualada) amb tota la seva plantilla i la seva flota. És en aquest moment quan S.A. Masats inicia els nous serveis de l’anomenada Conca d’Òdena.
Sota la gerència de Carme Pros, S.A. Masats és una empresa moderna, perfectament consolidada, integrada dins del transport de la Autoritat del Transport Metropolità i amb molta projecció de futur.
En l’actualitat, és l’empresa que gestiona el transport urbà d’Igualada, Vilanova del Camí i Santa Margarida de Montbui, així com també les línies que comuniquen la capital de l'Anoia amb Castellfollit del Boix, Sant Salvador de Guardiola, la Llacuna i Manresa.

 

 

La nostra filosofia


 La nostra missió és proporcionar el màxim confort i seguretat als nostres passatgers, a traves d'un equip de personal capacitat i d'una flota d'autobusos equipats amb tecnologia punta.

Els nostres valors corporatius són la qualitat humana i vocació pel servei, l'atenció al client, el compromís mediambiental i el compromís social.

 

El nostre equip


 Una gran empresa no s’entén sense un gran equip humà al seu darrere. A S.A MASATS TRANSPORTS GENERALS tenim la sort de poder comptar amb grans professionals del sector. Conduir un autocar no és tan sols situar-se darrera el volant i circular fins a la destinació. Existeixen un engranatge d’accions que permeten dur a terme un servei de qualitat: les persones que es dediquen al manteniment dels vehicles (per tal d’assegurar que aquests sempre estiguin a punt per a qualsevol desplaçament); el personal d’oficines (que ofereixen una atenció personalitzada als nostres clients, assessorant-los per tal de buscar el servei que més convé als seus interessos); el departament administratiu (treballant sota les més exigents normes de qualitat de les ISO per tal de garantir el tractament correcte de totes les dades que els nostres clients ens confien); la direcció de l’empresa (sempre treballant per a la millora continuada i vetllant pel compliment de totes les normatives legals existents i avançant-nos en molts casos a la mateixa, per tal de donar als nostres serveis el valor afegit que es mereix) i els nostres conductors (experts del món del transport que amb la seva experiència cuiden per sobre de tot la seguretat de tots els seus passatgers). En resum, un gran equip de persones treballant 24 hores al servei dels nostres clients per a cuidar fins l'últim detall.

 

Grup TG


 L’empresa forma part de Grup Transports Generals, un conjunt format per empreses consolidades del sector de transport de viatgers de Catalunya:  

- Transports Generals d'Olesa SA.

- Autos Castellbisbal SA.

- S.A. Masats Transports Generals

Fa 5 anys que es va crear el Grup Transports Generals amb l’objectiu d’oferir un millor servei basat en els eixos següents: seguretat, disponibilitat, flexibilitat, rendiment i qualitat.
Unir els nostres recursos ha donat a lloc a molt més que un grup d’empreses, ha donat sentit al fet que la suma de les parts és més que les parts sumades. Aquesta sinergia ha permès perfeccionar la realització dels serveis, optimitzar les tasques de gestió i administratives i ampliar l'àmbit de treball.
A més a més la situació geogràfica dels centres de control i suport permet donar cobertura a una àmplia zona del territori, reduint el temps de resposta en cas de necessitat (disposant de bases a Igualada, Manresa, Terrassa, Olesa de Montserrat i Castellbisbal).

En la imatge es pot veure les zones d’actuació immediata que ofereix el grup a nivell tècnic i humà i la situació de les diferents cotxeres de les quals disposem.

 

 
Des del Maig de 2016 el Grup TG: Transports Generals d’Olesa SAU, Autos Castellbisbal SA, Eurolimos S.L. i SA. Masats Transports Generals hem passat a formar part d’un altre grup d’empreses Grup TUSGSAL que ha fet l'adquisició a través de la seva filial DITU, SLU amb seu a Badalona.
TUSGSAL és un operador privat de referència en transport urbà a l'Àrea metropolitana de Barcelona i un dels primers d'àmbit nacional, actualment disposa d'una plantilla d’uns 800 treballadors, 300 vehicles i més de 30 anys d’experiència dedicades principalment a donar servei urbà, interurbà i sanitari. 
TUSGSAL com a empresa d’economia social (Societat Anònima Laboral) és un valor segur de qualitat de servei gràcies a la implicació de tots els treballadors en la gestió del servei, que respon a la mateixa filosofia que el Grup TG ha demostrat durant tots aquests anys on portem una trajectòria de més de 90 anys dedicades al transport de viatgers per carretera i de la que formen part 150 treballadors i 90 vehicles.
Amb aquesta col·laboració seguirem oferint el millor servei de qualitat i fiabilitat que sempre hem donat i amb el mateix equip de professionals al capdavant seguirem il·lusionats per fer del transport de viatgers, amics, un trajecte inoblidable.

 

viatge amb nosaltres 1

treballa amb nosaltres

Free Joomla! template by L.THEME