La nostra gent marca la diferencia. Amb la filosofía de les nostres empreses matrius TUSGSAL on el treballador no només és la part important de la empresa si no que és la anima de la mateixa i representa amb orgull el gaudir d'unes tasques que al cap i a la fi donen servei a d'altres persones i col.lectius.

Un tractament personalitzat i directe que ens diferencia d'altres empreses del sector. Una estructura petita i eficient que acosta l'empresa al amic que vol viatjar amb nosaltres.

a Transports Generals d'Olesa pensem que mes enllà de portar a persones a les seves destinacions hem de cuidar tots els detalls perque aixó sigui sempre fet en les millors condicions de seguretat i comfort. Un personal especialitzat en la conducció i la gestió amb esperit jove i amb ganes de fer les coses bees el que està al darrera del seu desplaçament.

Treballa amb nosaltres

El nostre equip
Una gran empresa no s’entén sense un gran equip humà al seu darrere. A Transports Generals d'Olesa tenim la sort de poder comptar amb grans professionals del sector.

Conduir un autocar no és tan sols situar-se darrera el volant i circular fins a la destinació. Existeixen un engranatge d’accions que permeten dur a terme un servei de qualitat: les persones que es dediquen al manteniment dels vehicles (per tal d’assegurar que aquests sempre estiguin a punt per a qualsevol desplaçament); el personal d’oficines (que ofereixen una atenció personalitzada als nostres clients, assessorant-los per tal de buscar el servei que més convé als seus interessos); el departament administratiu (treballant sota les més exigents normes de qualitat de les ISO per tal de garantir el tractament correcte de totes les dades que els nostres clients ens confien); la direcció de l’empresa (sempre treballant per a la millora continuada i vetllant pel compliment de totes les normatives legals existents i avançant-nos en molts casos a la mateixa, per tal de donar als nostres serveis el valor afegit que es mereix) i els nostres conductors (experts del món del transport que amb la seva experiència cuiden per sobre de tot la seguretat de tots els seus passatgers).

En resum, un gran equip de persones treballant 24 hores al servei dels nostres clients per a cuidar fins al mínim detall.

 factor_huma.jpg

Free Joomla! template by L.THEME