Bannermenus_4.png

Disposem d’una àmplia flota d’autobusos que dóna total abastiment a les nostres 10 rutes regulars i vehicles destinats a serveis discrecionals que es lloguen per cobrir les necessitats d’escoles, empreses, associacions, clubs, etc.

El Decret 128/2003 estableix els criteris per a la regulació de les condicions d’innovació i millora de la xarxa de serveis regulars de transport de viatgers a Catalunya. Segons l’article 2 d’aquest decret, l’edat mitjana de la flota ha de situar-se per sota de 7 anys. La mitjana d’edat de la nostra flota és de 5 anys, complint amb el requeriment legal anteriorment especificat, i oferint als nostres usuaris una flota moderna i en bon estat de conservació. Tots els nostres vehicles garanteixen els elements de seguretat que estableixen les fitxes tècniques pertinents.

 

Autobusos Urbans


 La flota de vehicles urbans té una mitjana de 3 anys i estan sotmesos a un manteniment mecànic constant.

Tots els vehicles estan adaptats per a persones de mobilitat reduïda.

       
             
       
             
       

 

Autobusos Discrecionals


IMG_4801_facebook.jpg

SCANIA IRIZAR PB


  • Capacitat: fins a 72 places
  • Serveis adicionals: aire acondicionat i calefacció, llums de lectura individuals, ràdio/CD/USB, micròfon i seient per al guía.


S.A. Masats garanteix que els seus vehicles disposen de tots els elements de seguretat establerts a la fitxa tècnica i es troben en perfecte estat de conservació i neteja.


 

JCD_discrecional.jpg

MERCEDES TOURISMO


  •  Capacitat: fins a 56 places
  • Serveis adicionals: aire acondicionat i calefacció, llums de lectura individuals, acabats d'alta gamma en seients i terra, Wifi, ràdio/CD, micròfon, televisió, seient per al guía i nevera.

 

IVECO 397E


  • Capacitat: fins a 56 places
  • Serveis adicionals: aire acondicionat i calefacció, llums de lectura individuals, Wifi, ràdio/CD, micròfon, televisió, seient per al guía i nevera.

 

IRISBUS 395EF4A


  • Capacitat: fins a 39 places
  • Serveis adicionals: aire acondicionat i calefacció, llums de lectura individuals, Wifi, ràdio/CD i micròfon.

 

viatge amb nosaltres 1

treballa amb nosaltres

Free Joomla! template by L.THEME