Bannermenus_2.png

La publicitat exterior, en general, és l’opció ideal per campanyes de branding, de llançaments, de manteniment o de promocions degut al seu baix cost per impacte, la seva gran exposició, una freqüència constant i la gran varietat de possibilitats. La publicitat en autobusos en concret, segons dades del EGM (Estudio General de Medios) és el tipus de publicitat que aconsegueix l’índex de record més alt dins dels suports de publicitat exterior.

Quan pensem en l’impacte d’una campanya, pensem en quantes persones veuran un anunci que hem publicat en un diari o per televisió una única vegada. L’impacte en autobusos és molt més gran ja que es tracta de vehicles que circulen 16 hores diàries per diferents municipis. Per tant, és més probable que el missatge que es vol comunicar arribi a moltes més persones de la ciutat.

A més a més, la publicitat en autobusos permet segmentar geogràficament per rutes o zones d’interès.

Dins l’oferta de Masats, trobem destins urbans com Igualada, Vilanova del Camí o Santa Margarida de Montbui amb autobusos que circulen ininterrompudament durant les 16 hores diàries que realitzen el servei.

 

exemples publi bus

 

T'oferim totes les combinacions de publicitat possibles: retolar una banda, les dues o la part posterior de l'autobús que prefereixis.

A més a més, si et vols anunciar als nostres busos però no tens prous mitjans creatius, t'oferim el nostre servei de disseny publicitari de franc.

→ Explica'ns la teva idea i sol·licita el pressupost AQUÍ 

O truca al 93.804.12.13

 

viatge amb nosaltres 1

treballa amb nosaltres

Free Joomla! template by L.THEME